Çikolatalı Truff


ÇİKOLATALI TURFF

 

 

MALZEMELER;

1adet kakaolu pandispanya veya kek

1 su bardagı ceviz içi,1 paket sıvı krema

1 su bardagı  damla çikolata

1 su bardagı kuru üzüm

100-150 gr kuvertur bitterli çikolata, benmari usulü eritilecek.

[Kuvertür çikolatayı  eminönündeki  pasta malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz]

[İsterseniz sıvı krema yerine krem şantiyi hazırlayıpda kullanabilirsinizde]

DIŞ MALZEMELER;

Çikolatalı granüller yeşil fıstık,badem veya fıstık içide olabilir.

YAPILIŞI;

Keki robottan gecirip ufalayın. Diğer malzemelride içine ilave edip karıştırın.Islaklıgı ele yapışmayacak kıvamda olacak. Ceviz büyüklügünde parçalar koparıp yuvarlayalım. Daha sonra renkli ganüllere ve fındık veya fıstık tozlarına batırılır. Buzdolabında sogutup servis yapın. Afiyet Olsun:)

 

 

Reklamlar

| Badem Çiçeği | Aytül Yoncalık | hakkında

Yemek Tarifleri Lezzet Merkezi

16 Nisan 2012 tarihinde Badem Çiçeği'nden Haberler, Tatlılar içinde yayınlandı ve olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: